Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Blanka 1999

Mai divat

Nagy Blanka · 4 hónapja
Sziasztok . Úgy vettem észre hogy ami a divatban  gyakrabban előszokott fordulni kiegészítőként ez a joker nyaklánc, magyarul az olyan fajta nyakláncok amit én csak úgy mondok hogy környaklánc.Szerintem mindenki tudja mire gondolok... Szóval visszatérve az első mai trend az a joker nyaklánc. A másokdik az nem más mint az olyan fajta pólók amin emojik vannak pl.: A majmos pólók amin a nem lát nem hall nem beszél szimbólum van,az unikornis pólók stb.
De például a vállkilógós pólók is elég nagy divatban vannak.
Nadrágként én egy farmer sortot ajánlok mert divatos is és nem sülsz bele. 
Hajnak egy kontyot vagy parketta fonást ajánlok.
A simnkről pedig csak annyit mondhatok hogy az mindenkinek a saját ízlése de azért azt gondolom hogy ha csak nincs az arcotokon  semmi simnk az is teljesen megfelel de ha valaki nagyon szeretne sminkelni az a szemére inkább barna árnyalatú szemhéj festéket tegyen az arcára egy kis pirosítot és ha valaki nagyon szeretne egy kis tus vonalat is rakhattam a szemére. Remélem hasznos lett ez a bejegyzés és használni fogjátok a tippjeimet.

Sziasztok.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Nagy Blanka
Sziasztok ez egy divat blog amiben az új trendekről frizurákről körmökről sminkről stb.-röl lesz szó és hogy mindenkinek kedvezzek nem csak lányoknak de fiúknak is lesz benne pár tanács illetve érdekesség. Hogy miért kezdtem el ezt a blogot? Erre egyszerű a magyarázat. Mert imádok írni illetve imádom a divatot de a sport is elég nagy helyet foglal el a szívemben. Mellesleg úgy gondolom sok mindent tudok a divatról és ezt szeretném megosztani veletek. És ha minden jól megy akkor lehet lesz egy sportról szóló blogom is ezen a néven remélem kezdetnek ez a blog is elég lesz. Remélem élvezni fogjátok.